Hvorfor blive økologisk?

Folk bliver mere bevidste om økologisk levevis og spiser mere økologiske fødevarer. Folk er nu nysgerrige efter økologiske fødevarer, og hvorfor de er så populære.

Se tilbage på de problemer, nogle ingredienser har forårsaget i fortiden, og du vil se, at mange af disse spørgsmål vender tilbage. Affinde dig med den kvælende kemiske, hormoner, eller andre skadelige stoffer, som du har været udsat for alt for længe. Det er på tide at stoppe med at forgifte os selv med den mad, vi spiser.

Konserves har en lang historie, der indeholder potentielt farlige stoffer, der kan forårsage skade på vores familier. Hvad med de ting, vi bruger til at opvarme vores hjem? Bly er blevet brugt til at dræbe termostater. Størstedelen af pesticiderne blev brugt for længe siden til at fremstille dem, blot for at finde ud af, at de i sidste ende ville blive brugt til at dræbe mennesker.

Talrige undersøgelser har vist, at fødevarer indeholder anomalier på grund af begrænsede mængder af vitaminer og mineraler. Flere undersøgelser har vist, at pesticider, der findes i disse fødevarer, tegner sig for 50% af det samlede mononatrium.

Er der andre grunde til at prøve økologisk? Det er vigtigt at overveje de potentielle fordele ved at gå økologisk. Organisk gødning bruges ikke til at dyrke maden. Dette har gjort det muligt for maden naturligt at genopbygge næringsstoffer fra jorden.

Hvert vitamin og mineral, som et anlæg kan opnå, opnås fra det organiske affald fra andre planter. Det er dybest set mad-vand cyklus på arbejdspladsen. Du tager de mineraler, du har spist, og planterne vil give dig 5-10 mineraler. Derefter har de brugt dem i vækst, reproduktion og afføring.

Kompost er en anden naturlig måde at rense din krop. Den indeholder vitaminer, som vi spiser og kan bruges i små mængder til at rense din krop.

Kunne det være, at din krop reagerer på, hvad du spiser? Får dine børn ikke nok vitaminer? Er du bekymret for, at din krop ikke er i stand til at reagere på kemikalierne i vores mad?

Det er muligt at begynde at spise økologiske fødevarer i dag uden at blive syg eller blive værre. Fødevareallergi er ikke begrænset til spædbørn. Voksne er meget mere sårbare, end vi tror. Hvad med dine børn? Hvad med de meget følsomme spædbørn? Hvad med vores meget følsomme spædbørn?

Disse oplysninger kan hjælpe dig med at stoppe med at tilføje kemikalier til din krop, og det kan også hjælpe vores børn til at blive sundere. Andre undersøgelser er også blevet udført på hjernens funktion hos børn. Forskere har set nogle forskelle, når de studerer eksterne grupper for at bestemme, hvad der sker med børn, der skifter til økologisk mad.

En anden undersøgelse, der viser vores hjerne reagerer på organiske er blevet gjort i flere grupper. Det ser ud til, at vores hjerner, uanset deres grund, forsøger at tilpasse sig. Med denne tilpasning vil komme den nye viden om, at økologi kan være bedre for os.

Jeg er en mor, der ikke har råd til at forgifte mine børn. Når jeg ser mig omkring, ser jeg børn blive fjernet fra skolen eller i dagplejen. Det er svært at forstå, hvorfor forældre tillader dette for deres børn. Disse børn og de mennesker, der tager sig af dem, er ikke på nogen måde til gavn.

Folk, der gør dette mod børn, skal holdes ansvarlige. Producenterne af giftige kemikalier, der spores tilbage til jorden, kan holdes ansvarlige, hvis de har en stor fabrik. Dette kan føre til kræft, infertilitet, og andre spørgsmål, der kan påvirke vores børn. Selv om vi har fået ansvaret for at tage os af mennesker, bør vi også se på, hvad vi får til gengæld.

Skriv kommentar