Dårlige kreditlån

Find ud af de seneste bankrenter online

Du kan bruge internettet til at finde renter for en bred vifte af finansielle produkter, herunder lån og kreditkort. En kilde til nyligt opdaterede satser er: http://www.bankrate.com. Dette websted giver dig mulighed for at indtaste navnet på det kreditkort eller lån, du er interesseret i, og så vil det vise dig den aktuelle rente for det pågældende kort eller lån. Du er muligvis ikke berettiget til priser, der overstiger halvdelen af ÅOP på dit nuværende kort, hvis du har en god kredit score. Du kan være berettiget til en ÅOP på halvdelen af ÅOP på dit nuværende kreditkort, hvis du har en historik med kreditkort manglende betaling. Dette websted giver dig mulighed for at søge efter en række kort. Resultaterne vil sandsynligvis omfatte en bred vifte af bankrenter.

Den gennemsnitlige rente på et personligt lån med en fast løbetid var 15,75% i 2007.

Beregn din månedlige betaling:

Det er vigtigt at forstå omkostningerne ved et lån. Din hovedstol og ÅOP er de vigtigste komponenter i din månedlige lånebetaling.

Din månedlige betaling for et lån er lig med:a. Renteb. egenkapital. Både en finansieringsafgift samt et lån originering gebyrer opkræves.

Simpelt rentelån (S-indikator)

Lånets ÅOP er lig med lånebetalingen.

Månedlige renter opkræves

Der er ingen lån origination gebyr

Hvis du beholder den oprindelige sikkerhed, vil din månedlige betaling være lig med ÅOP på lånet.

Månedlige renter opkræves

Hvis du beslutter dig for at sælge din sikkerhed (hvilket er meget usandsynligt), er dine månedlige betalinger lig med ÅOP divideret med den forventede sikkerhedsværdi.

Månedlige renter opkræves

Din månedlige betaling bliver renten på grund af din misligholdelse og din faktiske månedlige forpligtelse. En lav sats er ikke altid en god handel. Du kunne betale for meget.

Årlige renter opkræves

Hvis du betaler mere end minimumsbetalingen, vil det overskydende beløb blive anvendt på hovedstolen, indtil gælden er betalt fuldt ud.

Årlige renter opkræves

Du kan ikke se rentebeløbet, når du ansøger om et lån.

Ud over den årlige rente opkræves der renter af lånebeløbet. Det månedlige beløb vil dog ikke blive anvendt, før lånet er fuldt betalt.

I en begrænset periode behøver du ikke at betale renter

Du kan være i stand til at betale nogen renter på en gæld i flere måneder, eller hele beløbet. Du kan finde en no-rente lån eller lignende lån med en lav indledende sats for at være en god handel i begyndelsen. Det vil gøre dine månedlige betalinger mindre, og du behøver ikke at vide nogen detaljer om lånet eller renter. Du kan betale mere hovedstol, hvis du har betalt din gæld. Dette øger det beløb, du ender med at betale i renter.

Lavere startsatser

Mange kreditkortudstedere tilbyder lave introduktionspriser for at opfordre dig til at ansøge om et kreditkort. De kan virke attraktive i starten. De øger satsen over tid. Du har måske ikke sparet så mange penge, hvis du betaler en lav startsats, men derefter finde en regelmæssig lav sats.

Undersøg kreditkortet. Du kan muligvis få et kreditkort, der tilbyder dig frynsegoder og belønninger. Et kreditkort, der tilbyder store belønninger og ikke har nogen årlige gebyrer, er et godt valg. Der er høje startgebyrer og ingen andre gebyrer efter det.

Dårlige kreditlån

Dårlig kredit er værre end dårlig kredit. Kreditkort indehavere med dårlig kredit nægtes kreditkort. Selv hvis din kredit ikke er perfekt, kan du stadig få et kort. Du vil sandsynligvis betale højere renter, men det er muligt at få et lån for dårlig kredit. For at få et sikret lån skal du have sikkerhed. Vilkårene kan være ret dårlige.

Du kan sammenligne de forskellige muligheder, hvis du leder efter et kreditkort. Du bør vælge det kort, der passer bedst til dine behov og din livsstil. Undgå at ansøge om for mange kort, da du nemt kan falde i dårlig kredit og gå glip af betalinger.

Folk, der kun ønsker at opbygge kredit er bedst tjent med sikrede kreditkort. Saldooverførsler, der kan foretages på en måned eller mindre.

Skriv kommentar