Google afviser din Web Marketing Company for anden gang

Googles forhold til web-selskaber i løbet af de seneste tolv måneder har været ganske forvirrende. Mens Google fastholder, at disse forbedringer og gengivelser af søgeresultater alle tjener til at forbedre kundernes søgeresultater, er mange virksomheder blevet negativt påvirket af de seneste Google-skift. Disse ændringer har forårsaget en masse nød blandt online-virksomheder, salgsfremmende agenturer, samt Google.

Google har dog gentagne gange udtalt, at det har de bedste mål og ønsker at give den bedste oplevelse for alle. For nylig er det blevet annonceret, at de godt reklamede websteder, der ønsker at vælge muligheden for at “afvise”, kan gøre det grupper. Du bliver nødt til at spørge din Web Marketing Company for evnen til at skjule din markedsføring spor, hvis du ønsker at få succes med at skjule din markedsføring spor.

Hvorfor er Googles Disavowlink så værdifuld?

Googles seneste initiativ til at forbedre anvendeligheden og anvendeligheden af søgemaskinens resultater er Disavowlinks. Den har været tilgængelig siden maj 2003. Dette værktøj er et af mange Google-værktøjer til at hjælpe webmastere med at drage fordel af Googles søgeresultater. Dette værktøj gør det muligt for webmastere at oprette en falsk webstedsbeskrivelse og kan bruges i stedet for at slette linket. Lavet udelukkende for at vise, hvordan negativ SEO faktisk kan påvirke dit websted, skitserer værktøjet en bred vifte af site Finder-slægtninge, herunder domainzilla, blog.google.com, goggle.socialmediator.com og blog.com.

Hvad kan Google fortælle os om dette?

Google har offentliggjort et blogindlæg, der viser mange nyttige tip til webmastere til forbedring af deres websteds omdømme i søgemaskineresultater. Webstedet Finder Related uhyrlige hyperlinks er en af de mest værdifulde indsigter. Dette kan påvirke dit websteds siderangering negativt for det søgeudtryk, du har brugt. Dette indlæg indeholdt også et link til Sitearant bulletin’s site Finder.

Opret ikke et hyperlink til:

For at undgå at blive underlagt Negative SEO af Google, er det vigtigt at være autentisk. Brug den korrekte betegnelse for mapper og websteder. Altid arbejde for at øge den naturlige trafik til dit websted ved at gøre det tiltrækkende for målgruppen. Du kan optjene organisk trafik hver måned ved at opbygge dit omdømme gennem kvalitetsindhold, ikke bekæmpe Google.

En SEO-virksomhed kan hjælpe dig med at forbedre din Google-synlighed og sikre, at dine links ikke kommer ud over indekseret. Det er afgørende at forstå tendenserne på SEO-markedet. Organic SEO er en langsigtet strategi for websiteoptimering. Du kan være sikker på, at du vil fortsætte med at høste frugterne over en længere periode. Disse strategier vil sikre, at din hjemmeside altid er indekseret af søgemaskiner. Du får de bedste resultater.

Link Building – En af de vigtigste strategier til at dominere søgemaskiner.

Din Om os-side skal have en overskrift, der fremhæver din ekspertise.

Sidetitel – Vælg sidetitler, der fremhæver forskellige emner på webstedet.

Kabys – Brug søgeord, hvor det er muligt, og skriv indhold af høj kvalitet.

On-side Optimering – Dette henviser til teksten på din hjemmeside. Dine målrettede søgeord skal bruges på alle sider på dit website. Det er vigtigt at sikre, at dine målrettede søgeord ikke bruges ofte på dit websted. Søgemaskiner overser ofte JavaScript og billeder.

Off Page Optimization – De giver backlinks til dit websted. Populariteten af et link bestemmes af, hvor mange links der er på en side. Ankertekst overvejes også af SE’er, så sørg for at bruge populære nøgleord.

Keyphrase Research – Du bliver nødt til at finde alle de relevante søgeord og derefter ned indlæse dem på dit websted på alle sider.

LSI – Denne matematiske teknik skal anvendes på alle sider. LSI er en matematisk teknik, der hjælper søgemaskiner med at finde dine sider præcist.

Genkend tekst – Søgemaskine edderkopper vil være i stand til at genkende tekst, når de gennemgår vores hjemmeside. Søgemaskine edderkopper vil afvise ethvert websted, der indeholder for mange søgeord eller udveksle links med alle websteder.

Fortjener – Det er vigtigt, at alt webindhold er informativt og giver værdi for brugerne. De kan se vores hjemmeside som spam, hvis de ser en masse irrelevant indhold. Vi bør arbejde hårdt for at forbedre indholdet på vores hjemmeside.

webdesigner – For at udføre en nøjagtig analyse af designprocessen skal din webdesigner være højt kvalificeret i SEO (Search Engine Optimization).

Skriv kommentar